Osallistu

LAHJOITA

Kunnollisen vaalikampanjan tekeminen vaatii aikaa, mutta myös rahaa. Pienikin lahjoitus auttaa minua kampanjoinnissa. Vaalirahasäännösten mukaan saa vaalitarkoituksiin lahjoittaa varoja ilman erillistä rahankeräyslupaa.

Tilinumero:  FI3251880720123192

Viesti: vaalituki

Saaja:  Satu Lampi tukiyhdistys

Ilmoittaudu mukaan:

sähköposti: [email protected]

Facebook-sivut: Eduskuntavaaliehdokas Satu Lampi

…………………….…………………………………………………………………………………………………………..

Onnistunut vaalikampanja tarvitsee tuekseen kymmeniä ja satoja vapaaehtoisia. Politiikka on joukkuepeli, tule siis mukaan. Tarvitsen myös sinun tukesi tulevaan vaalityöhöni! Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Minulla ei ole tukena yritysverkostoa tai ammattiliittoa, mutta sitäkin enemmän tahtoa ja halua toimia suomalaisten ihmisten asialla. Suurilla tuloilla ja rahakkailla tukijoilla ei saa ymmärrystä pienituloisten todellisuudesta. Mutta pienillä ihmisillä yhdessä on mahdollisuus vaikuttaa.

Vaalitiimini aloittaa omalta osaltaan varsinaisen kampanjoinnin ja tarvitsee kaiken mahdollisen tuen. Me tarvitsemme Uudenmaan vaalipiiristä ääniä muuttaaksemme Suomen taas itsenäiseksi hyvinvoivaksi Suomeksi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat antaa tukesi tai osallistua kampanjaani. Voit olla mukana ideoimassa kampanjaani, toteuttamassa sen sisältöjä, järjestämässä tapahtumia ja jakamassa vaalimateriaalia.

Olet sydämellisesti tervetullut joukkueeseeni tekisitpä mitä tahansa ihan pientäkin tulevan vaalikamppanjani eteen. Kaikki apu tulee olemaan minulle arvokasta. Tarvitsen erityisesti Uudenmaan vaalipiirin alueelta auttavia käsiä, mutta kaikenlainen apu on tervetullutta.

Lähde mukaan mielenkiintoiselle retkelle yhdessä kanssani tekemään paras mahdollinen kampanja. Te päätätte olenko 2019 alkaen eduskunnassa ajamassa totuutta, oikeudenmukaisuutta sekä ihmisoikeuksia suomalaisille.

Mikäli tahdot mukaan, laita minulle siitä viestiä ja puhelinnumerosi, niin otan sinuun yhteyttä.

Kiittäen
Satu